Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Algemene nachtzorg

Nachtzusters biedt zowel laag complexe zorg als complexere zorgverlening in de nacht. Wij bieden ondersteuning aan kwetsbare ouderen met allerlei verschillende ziektebeelden. Te denken valt onder andere aan ouderen met dementie of Parkinson. Daarnaast is Nachtzusters ook voor complexe en verpleegkundige zorg.

Er wordt gekeken welke zorgsoort het beste bij de situatie past. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals ondersteuning tijdens een slaapdienst, een 8 uurs waakdienst, 12-of 24-uurs zorg.

Het is prettig wanneer iemand thuis kan blijven wonen zonder dat de mantelzorger wordt overbelast en dat de zorgvrager de regie in eigen handen houdt.

We kijken graag met de zorgbehoevende en/of mantelzorger naar de situatie om zo de juiste zorg op maat te bieden.

Palliatieve zorg

Zorg in de laatste levensfase. Deze warme zorg is erop gericht om de cliënt en zijn naasten, een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te bieden. Door een select groepje freelancers in te zetten waarborgen wij kleinschaligheid en betrokkenheid. Dit verstaan wij onder warme zorg.

Specialistische verpleging

Nachtzusters biedt complexe verpleging aan mensen die een lichamelijke aandoening of zorgvraag hebben. Hierbij kan ook gedacht worden aan psychische en/of sociale problematiek. Door onze deskundigheid en ruime praktijkervaring geven wij precies de juiste verpleging en verzorging die u nodig heeft.

Als u naast nachtzorg ook zorg overdag nodig heeft dan kunnen wij meekijken naar de mogelijkheden. Wij werken nauw samen met huisartsen, ziekenhuizen en andere thuiszorgorganisaties. Nachtzusters vindt het belangrijk dat uw wensen en behoeften centraal staan.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.