Nachtzusters: Zorg voor zorgeloze nachten

Na maanden van voorbereiding is Nachtzusters dan eindelijk van start gegaan. Er is gebeurd waar we zolang naar toe geleefd hebben, zo hard voor gewerkt hebben de afgelopen maanden. Kletsen hier, kletsen daar. Kennis maken met collega disciplines. Laten zien en horen dat Nachtzusters van start is gegaan. Ik denk dat onze positieve energie ons tot dit punt gebracht heeft. Nu is het tijd dat iedereen weet dat wij er zijn. Klaar om nachtzorg te bieden aan mensen die deze zorg nodig hebben en aan mensen die behoefte hebben aan kleinschaligheid en persoonlijke aandacht.

Niet iedereen durft na te denken over zijn of haar toekomst. Jong of oud, de kans bestaat dat je ooit zorg nodig hebt. Ieder individu heeft de wens om zelfstandig te blijven. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij bieden nachtzorg in jouw eigen vertrouwde thuissituatie en spelen in op jou wensen. Van gespecialiseerde verpleging tot aan zorg in de laatste levensfase. In sommige gevallen kunnen wij ook een stukje begeleiding bieden in de nacht. Bijvoorbeeld voor mensen met geheugenproblemen.

Wat voor ons ook zo’n ontzettende drijfveer is dat we niet alleen de cliënt ondersteunen maar net zo goed ook de mantelzorger. Het is al zwaar zat om voor je geliefde te zorgen. Kortom je staat er niet alleen voor. Zorgen doen we samen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.